Despre noi

Evaluare utilizator:  / 17
slabsuper 

beneritm Suntem alături de dvs din 1994, când am pus bazele a ceea ce puteți găsi astazi la Beneritm: o școală modernă, dotată cu două săli de dans, vestiare, grupuri sanitare dar mai ales cu o echipă super calificată formată dintr-un manager cu vastă experiență în domeniu, un profesor coregraf de excepție și un profesor psiho-pedagog ce va adapta cursurile în funcție de nevoile tale și ale copilului tău.
beneritm Ne-am câștigat în timp un bine meritat loc fruntaș pe piața locală de profil și ne dorim să contribuim în continuare cu un strop de profesionalism la toate evenimentele la care participăm atât pe plan local, național dar și internațional.
beneritm Beneritm este locul în care copii, tineri dar și adulții pot învăța ritmuri de dans modern, hip hop, dans clasic-modern, dar și dansuri latino-americane precum, Cha cha sau Jive, dansuri de societate și de petrecere precum Salsa, Merengue, în cadrul cursurilor de Zumba aerobic.
beneritm Cele două săli de dans dotate cu oglinzi și sisteme audio performante, reprezintă locul potrivit unde, alături de echipa noastră, copiii dvs vor petrece clipe minunate de relaxare în ritm de dans, reușind pe de o parte să-și învingă emoțiile și timiditatea, dar nu în ultimul rând să-și formeze disciplina sportivă și o atitudine corectă față de grupul din care fac parte.
beneritm Dansul înseamnă îmbinarea între muzică şi mişcare, oferindu-le copiilor posibilitatea de a se dezvolta armonios, descoperind farmecul creat de muzică şi beneficiile aduse de mişcare. Ei învață astfel că lucrurile se pot exprima şi altfel decât prin cuvinte: prin priviri, mişcări, reacţii, altfel spus printr-un limbaj al trupului. Îşi pot dezvolta aşadar propria personalitate, se pot descoperi, cunoaşte mai bine, pot învăţa respectul pentru artă, pentru frumos. Mai mult decât atât, dansul înseamnă şi disciplină, răbdare, perseverenţă, muncă, lucruri ce vor fi înţelese pe parcurs şi vor contribui cu siguranţă la dezvoltarea armonioasă a copiilor.
beneritm Un alt mare beneficiu al dansului este dat de faptul că aduce o foarte mare contribuţie la formarea poziţiei corecte a corpului şi, de asemenea, la dezvoltarea expresivităţii corporale şi a unei ţinute elegante.
beneritm La școala noastră de dans ținem cont de aceste aspecte și am perfecționat de-a lungul anilor un format de antrenament care să întrunească cât mai multe elemente și exerciții benefice dezvoltării armonioase ale organismului, adaptând totul în funcție de categoria de vârstă la care se lucrează. Pentru cei mici se încearcă o abordare mai distractivă, se implementează un program mai relaxat în cadrul căruia copii reușesc să îndrăgească acest sport, să socializeze cu ceilalti parteneri de dans dar în același timp acentul fiind pus de dezvoltarea urechii muzicale, imbunătățirea coordonarii, orientarii si sincronizării în mișcare.
beneritm Antrenamentele se desfășoară puțin diferit când vine vorba de categorii mai mari de vârstă. Sunt mai intense, accentul punîndu-se pe perfecționarea calităților biomotrice, stăpânirea unei mari varietăți de priceperi și deprinderi de mișcare de bază, dezvoltând capacitățile coordinative și rezistența.
beneritm Antrenamentele noastre se desfășoară într-un cadru bine pus la punct și dotat cu toate accesorile necesare unei pregătiri fizice cat mai bune. Binențeles nu facem rabat nici de la distracție. Atunci când timpul permite abordam cursuri mai distractive în aer liber accentul fiind pus pe joacă și socializare, aspecte la fel de importante în formarea sportivă a copiilor.

Pentru mai multe informații accesați pagina de "Servicii" din Meniul principal.
PENTRU ÎNSCRIERI accesați pagina de contact din Meniul principal !